Welkom op de vismarkt!

Verwacht geen traditioneel restaurant, bij Pesca draait het om de beleving van een vismarkt! Onder begeleiding van onze marktkoopmannen kies je zelf vis uit die uitgestald ligt op het ijs. Pesca heeft dus geen menukaart. Je wordt begeleid in de hoeveelheid van de vis die je nodig hebt om samen te delen en de vis wordt daarna afgewogen. Zodra je de vis en bijgerechten op de markt uitgezocht hebt, kan je bijpassende wijn of bier kiezen op basis van jouw gekozen vis. Vervolgens loop je met je bucket gevuld met drankjes naar het restaurant en neem je plaats. Zodra je buzzer afgaat, haal je de vis op bij de visafslag om de gerechten vervolgens te delen met je tafelgenoten! Samen kiezen = samen delen!

 


Geen foodwaste meer!

De bel klinkt op de vismarkt! Gedurende de avond verlaagt de marktkoopman de prijzen meerdere malen. De vis op de markt is dus dynamisch geprijsd, afhankelijk van beschikbaarheid, seizoen en weersomstandigheden. Op die manier zorgen wij voor de laagste prijs voor de hoogste kwaliteit. Zo gaan wij verspilling tegen en kunnen wij altijd een scherpe prijs aanbieden. Nog trek later op de avond? Kijk gerust even rond op de vismarkt voor een scherpe deal!

Wij doen het anders!

Pesca is in 2016 geopend mede dankzij crowdfunding, een nieuwe vorm van financiering. In dat zelfde jaar won het restaurant de prijs als 'Best Hospitality Concept' uitgereikt door Entree Magazine. Ons gehele team werkt op basis van winstdeling, een nieuwe manier van engagement.